4shared.com - Free file sharing and storage

sâmbătă, 21 decembrie 2013

Mortal Kombat Komplete PC Mileena Test Your Luck Madness

Warner Bros. Interactive Entertainment a anuntat faptul ca editia de PC a jocului Mortal Kombat Komplete Edition poate fi descarcata prin intermediul sistemului de distributie digitala Steam. Jocul poate pe achizitionat direct de pe Steam, la pretul de 27,99€, sau prin intermediul magazinelor terte, precum Greenman Gaming, la 29,99$ (poate fi aplicata si o reducere de 25% prin intermediul voucherelor).

Mortal Kombat Komplete Edition a fost realizat de NetherRealm Studios folosind Unreal Engine 3 si a fost portat pe PC de echipa de la High Voltage Software. Mai mult, editia pentru PC a jocului include toate pachetele DLC lansate pe console.

Mortal Kombat Komplete Edition pentru PC ofera toate modurile de joc prezente în versiunile de console ale jocului (Tag Team, Challenge Tower, Story Mode), precum si modurile online, inclusiv King of The Hill. Nu lipseste nici suportul pentru achievement-uri si leaderboard-uri.

Mortal Kombat Komplete Edition pentru PC va fi lansat si în versiune retail (produs ambalat, comercializat în magazinele de profil) începând cu 2 august 2013.Warner Bros au confirmat prin comunicatul de presa ca luptatorul R-evaluat va fi lansat pe Steam la data de 3 iulie.




La începutul saptamânii, dataminers de baze de date Steam descoperit date care indica o editie din luna iulie 3 din PC edi?ii a Warner Brothers "goretastic luptator Mortal Kombat:. Complete Edition Baza de date dovedeste din nou infalability sale, ca Warner Bros tocmai au anuntat prin comunicat de presa ca aceasta data este într-adevar corecte, iar jocul se va vedea elibera pe platforma Steam data de 3 iulie.


Daca ai avea mai degraba o copie noua cutie de colectie lucios, ma tem ca va trebui sa astepte un pic mai mult, ca versiunea retail a jocului nu va ajunge pâna în 02 august. Nu este clar daca sau nu versiunea de retail va necesita înregistrare pe Steam pentru a juca (desi se pare).


Portul PC-ul este în curs de manipulat de software de înalta tensiune. Daca nu esti pasionat de jocuri de lupta de pe o tastatura (pentru ca sincer, cine este), Jocul va sprijini orice fel de controler puteti conecta la PC, inclusiv Xbox 360 controlerele ti oficial Mortal Kombat Editia Turneu lupta-stick              http://www.cheatmasters.com/blog/2013/07/08/mortal-kombat-komplete-edition-pc-review/                  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru cei cu pasiune pentru desene si jocuri.