4shared.com - Free file sharing and storage

sâmbătă, 21 decembrie 2013

GTA V Gameplay - Sneaking into Michael's Mansion

Rockstar nu este setat pentru a elibera GTA V pâna la 17 septembrie, si a cerut chiar comerciantilor cu amanuntul nu a navei jocurile de pâna la 16 septembrie , de teama de cineva care a primit-o mai devreme. Dar se pare ca jocul a reusit înca sa cada în mâinile unui singur individ, care este mai mult decât dispus sa împartaseasca imagini de a fi jucat.

Aceasta scurgere este sigur sa zadarniceasca Rockstar , dar cel putin se întâmpla sub forma de foarte scurte Instagram video. Daca ceva, e mai mult ca un teaser de promovare decât cineva divulge detalii cu privire la joc si distruge-l pentru oricine altcineva. Din ceea ce am vazut videoclipurile nu dau prea mult departe, fie. Ele arata doar de pe lume si câteva dintre personajele pentru câteva secunde.

Sunt sigur ca filmele vor fi eliminate înainte de prea mult timp, dar în cazul în care o copie a jocului a reusit sa faca drumul sau spre o consola de origine, atunci cu siguranta altii au, de asemenea. Asteptati-va mult mai multe scurgeri de informatii si posibilele spoilere, în zilele urmatoare, dar speram site-uri video va mentine în partea de sus a ei si jocuri de site-uri de stiri se va ocupa de acoperirea scurgeri de informatii într-un mod matur. Nu sunt titluri spoiler apar pe feed-urile mele, va rog.Am avut capturi de ecran , capturi de ecran , si chiar mai multe capturi de ecran din Grand Theft Auto V, de luni de zile acum. Ca si mine, jucatorii din întreaga lume au fost mâncarime pentru unele imagini de gameplay efectiv de joc, si astazi ca dorinta a ajuns în cele din urma adevarat. Aproape un întreg cinci minute de full imagini din joc a fost lansat astazi, manifestare off minunile titlu viitoare Rockstar lui, în mare succes Grand Theft Auto serie. Sarbatoarea ochii pe asta!     http://www.oxm.co.uk/53382/previews/gta-5-gameplay-first-look-video-preview-with-brand-new-details/      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru cei cu pasiune pentru desene si jocuri.