4shared.com - Free file sharing and storage

marți, 7 februarie 2017

Personaje cu masti


Youtuber-ul Dynasty este destul de popular in comunitatea jucatorilor de Mortal Kombat, canalul sau de Youtube adunand nici mai mult nici mai putin de 250.000 de abonati, avand o rata de atentie destul de mare, pentru un canal de nisa dedicat jocului Mortal Kombat X!

 Acesta a reusit sa cotrobaie prin fisierele jocului, descoperind, la propiu, fetele multor personaje din Mortal Kombat X, fete pe care comunitatea dorea sa le vada de foarte mult timp. Torr, Smoke, Rain si multi altii au fost „demascati” de modder, acesta reusind astfel sa ne arate adevarata fata a lui Torr de exemplu, un personaj care are… la propriu un sac de rafie pe cap!
Este totusi interesant de mentionat si faptul ca NetherRealm Studios au modelat fata fiecarui personaj in parte, cu toate ca multe dintre chipuri sunt ascunse in spatele unor masti. Lucru care in opinia noastra trebuie aplaudat.
Din pacate nu toate fetele sunt ok, Smoke de exemplu aratand… usor lobotomizat daca este sa ne intrebati pe noi, dar, la cate lovituri si-a luat in pifometru, este de inteles de ce are fata aia… pierduta.
                  https://www.google.ro/search?tbs=simg:CAESlwEalAELELCMpwgaPAo6CAISFMMK8ROBEY8KwgqOCokh_1RPbIJEdGiBunrais4Z5bH40FlblP-rPDjpT7RQi8Pn-zwGjWEsghQwLEI6u_1ggaCgoICAESBBaHsdwMCxCd7cEJGjMKDQoLYWNjZXNzb3JpZXMKCwoJcGVyZm9ybWVyCg4KDGlsbHVzdHJhdGlvbgoFCgNhcnQM&tbm=isch&sa=X&ei=U6-MU83KO8eH4gTO1IDoCA&ved=0CFIQsw4&biw=1366&bih=634                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru cei cu pasiune pentru desene si jocuri.