4shared.com - Free file sharing and storage

sâmbătă, 21 decembrie 2013

Battlefield 4: Official 17 Minutes "Fishing in Baku" Gameplay Reveal

Battlefield 4 este cel mai recent first-person shooter de la Electronic Arts ", seria Battlefield . Dezvoltat de DICE , este setat pentru a elibera pe PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox 360 , Xbox One , si Microsoft Windows .


Setati sase ani de la predecesorul sau, în anul 2020, a controlls jucator "Recker", un membru al unei operatiuni speciale din SUA echipa "Tombstone". Povestea jocului incepe cu evacuarea de VIP-uri americane de la Shanghai si urmeaza echipa jucatorului - Tombstone echipa -. Cum se lupta sa gaseasca drumul sau de origine Electronic Arts au descriu Battlefield 4 ca un "blockbuster de actiune-definire gen realizate de momente care estompa linie între joc si glorie ".Tocmai am lansat noul nostru Battlefield 4 site-ul, ca parte a P-Statistici retelei. 

    http://www.digitaltrends.com/gaming/battlefield-4s-rescheduled-double-xp-event-premium-members-now-live/

Doar du-te pe site-ul web si introduceti numele dvs. de jucator în caseta de cautare. BF4Stats.com ofera o prezentare detaliata pentru player-ul BF4. Player-ul are acum o istorie de zi cu zi. Deci, daca joci în fiecare zi, puteti actualiza statisticile oricând si vom urmari statisticile pe fiecare zi jucat în istoria dumneavoastra. O alta caracteristica de mare sunt cele mai multe clasamente diferite. Te-ai clasat pe fiecare arma si fiecare vehicul, daca aveti mai mult de 100 de fraguri cu ea. Puteti crea, de asemenea, propriile clasamente, doar de conectare si faceti clic pe "Gestionati clasamente", în partea stânga. Pentru a obtine cele mai recente stiri despre BF4Stats.com 








              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru cei cu pasiune pentru desene si jocuri.