4shared.com - Free file sharing and storage

sâmbătă, 21 decembrie 2013

Arma 3 - Launch Trailer

Gen (s) : Sim , Shooter 

Marea Britanie Data lansarii:O ianuarie 1970

SUA Data lansarii: O ianuarie 1970

UK Distribuitor : Bohemia Interactive 

US Distribuitor : Bohemia Interactive 

Producator : Bohemia Interactive 

Vârsta Nota : CERS în asteptare | PEGI asteptare

Bohemia de mult-asteptat follow-up la Arma 2 muta actiunea la viitorul apropiat, si setarea la insulele din Marea Egee de Stratis si Altis (redenumit de la Lemnos, în scopul de a se distanseze de reale insulele grecesti dupa arestarea a personalului Bohemia Martin Pezlar si Ivan Buchta privind taxele de spionaj). Este un cadru care acopera aproape 300 km2 de teren, si are peste 50 de sate cu cladiri care pot fi introduse (sau, în cazul în care va urasc usi cu o pasiune de foc, a distrus).


Cea mai buna parte, cu toate acestea, este sigur de a fi nou motor al jocului, care va face simulare militar glorios detaliata Bohemia, în si mai mare detaliu.ARMA 3 - cea mai recenta transa din seria de succes tactic mil-sim, ARMA, combina puterea de predecesorii sai, cu imbunatatiri radicale ale motorului. Arma 3 va oferi jucatorilor o experienta unica de orientate spre lupta sandbox gameplay stabilit în mediul cel mai detaliat si mai mare parte a seriei. Jucatorii vor lupta printr-o campanie orientata-poveste de a lua controlul de o multitudine de aeronave, vehicule si nave; de fotografiere nimic de la pistoale la arme sofisticate. 


Dupa ani de lupta intensa împotriva armatelor de Est, Europa a devenit The Last Stand pentru fortele NATO maltratate. Pe punctul de a fi condus în mare, de comanda a NATO se angajeaza într-o masura mai disperata. În speran?a de confiscarea ceea ce pare a fi un secret militar bine pazit, este lansat Operatiunea Magnitude. Un grup mic de Fortele Speciale si Cercetatorii sunt trimise la o insula mediteraneana adânc în spatele liniilor inamice. Cu toate acestea, misiunea este compromisa si grupul de lucru a distrus, lasând Cpt.. Scott Miller spalat pe tarm pe insula ostil. În efortul sau de a efectua misiunea, el se va confrunta cu pericolele de razboi modern, un mediu neiertator, si consecintele propriilor decizii ...            http://www.fpsgeneral.com/news/arma-3/20154-bohemia-interactive-unveils-stratis-island-in-arma       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru cei cu pasiune pentru desene si jocuri.