4shared.com - Free file sharing and storage

sâmbătă, 21 decembrie 2013

GTA V Gameplay - Sneaking into Michael's Mansion

Rockstar nu este setat pentru a elibera GTA V pâna la 17 septembrie, si a cerut chiar comerciantilor cu amanuntul nu a navei jocurile de pâna la 16 septembrie , de teama de cineva care a primit-o mai devreme. Dar se pare ca jocul a reusit înca sa cada în mâinile unui singur individ, care este mai mult decât dispus sa împartaseasca imagini de a fi jucat.

Aceasta scurgere este sigur sa zadarniceasca Rockstar , dar cel putin se întâmpla sub forma de foarte scurte Instagram video. Daca ceva, e mai mult ca un teaser de promovare decât cineva divulge detalii cu privire la joc si distruge-l pentru oricine altcineva. Din ceea ce am vazut videoclipurile nu dau prea mult departe, fie. Ele arata doar de pe lume si câteva dintre personajele pentru câteva secunde.

Sunt sigur ca filmele vor fi eliminate înainte de prea mult timp, dar în cazul în care o copie a jocului a reusit sa faca drumul sau spre o consola de origine, atunci cu siguranta altii au, de asemenea. Asteptati-va mult mai multe scurgeri de informatii si posibilele spoilere, în zilele urmatoare, dar speram site-uri video va mentine în partea de sus a ei si jocuri de site-uri de stiri se va ocupa de acoperirea scurgeri de informatii într-un mod matur. Nu sunt titluri spoiler apar pe feed-urile mele, va rog.Am avut capturi de ecran , capturi de ecran , si chiar mai multe capturi de ecran din Grand Theft Auto V, de luni de zile acum. Ca si mine, jucatorii din întreaga lume au fost mâncarime pentru unele imagini de gameplay efectiv de joc, si astazi ca dorinta a ajuns în cele din urma adevarat. Aproape un întreg cinci minute de full imagini din joc a fost lansat astazi, manifestare off minunile titlu viitoare Rockstar lui, în mare succes Grand Theft Auto serie. Sarbatoarea ochii pe asta!     http://www.oxm.co.uk/53382/previews/gta-5-gameplay-first-look-video-preview-with-brand-new-details/      

GTA 5 Online Funny Moments Gameplay - North Yankton Glitch, Titan Plane ...

 Nu voi stiti despre canalul VanossGaming pe YouTube? Ei chiar fac videoclipuri UIMITOARE și unul dintre ei este chiar aici pe ecran pentru voi! Noi am discutat deja despre jocul GTA V și awesomeness sale! Deci, acum, ai putea vedea cateva momente amuzante surprinse de VanossGaming ecran partajat! Verificați ca modul multiplayer poate aduce distracție, râs și o mulțime de aventuri! Check out unele MOMENTE UIMITOARE ca și zboară cu mașina sau lovind un tren precum și să fie lovit de un tren!
Bucurați-vă de următoarele 6 minute, iar dacă totuși acest joc a primit haven`t, vă rugăm să faceți acest lucru!


Read more: http://www.musclecarszone.com/gta-v-online-funny-moments-gameplay/#ixzz4ZioEoHgZ
                 http://www.zapmeta.ws/ws?q=play%20gta%205%20online%20game&asid=ws_gc7_02&mt=b&nw=g&de=c&ap=1o1            

Assassin's Creed 4 Altair's Outfit : Hidden Blade Killer

Mortal Kombat Komplete PC Mileena Test Your Luck Madness

Warner Bros. Interactive Entertainment a anuntat faptul ca editia de PC a jocului Mortal Kombat Komplete Edition poate fi descarcata prin intermediul sistemului de distributie digitala Steam. Jocul poate pe achizitionat direct de pe Steam, la pretul de 27,99€, sau prin intermediul magazinelor terte, precum Greenman Gaming, la 29,99$ (poate fi aplicata si o reducere de 25% prin intermediul voucherelor).

Mortal Kombat Komplete Edition a fost realizat de NetherRealm Studios folosind Unreal Engine 3 si a fost portat pe PC de echipa de la High Voltage Software. Mai mult, editia pentru PC a jocului include toate pachetele DLC lansate pe console.

Mortal Kombat Komplete Edition pentru PC ofera toate modurile de joc prezente în versiunile de console ale jocului (Tag Team, Challenge Tower, Story Mode), precum si modurile online, inclusiv King of The Hill. Nu lipseste nici suportul pentru achievement-uri si leaderboard-uri.

Mortal Kombat Komplete Edition pentru PC va fi lansat si în versiune retail (produs ambalat, comercializat în magazinele de profil) începând cu 2 august 2013.Warner Bros au confirmat prin comunicatul de presa ca luptatorul R-evaluat va fi lansat pe Steam la data de 3 iulie.




La începutul saptamânii, dataminers de baze de date Steam descoperit date care indica o editie din luna iulie 3 din PC edi?ii a Warner Brothers "goretastic luptator Mortal Kombat:. Complete Edition Baza de date dovedeste din nou infalability sale, ca Warner Bros tocmai au anuntat prin comunicat de presa ca aceasta data este într-adevar corecte, iar jocul se va vedea elibera pe platforma Steam data de 3 iulie.


Daca ai avea mai degraba o copie noua cutie de colectie lucios, ma tem ca va trebui sa astepte un pic mai mult, ca versiunea retail a jocului nu va ajunge pâna în 02 august. Nu este clar daca sau nu versiunea de retail va necesita înregistrare pe Steam pentru a juca (desi se pare).


Portul PC-ul este în curs de manipulat de software de înalta tensiune. Daca nu esti pasionat de jocuri de lupta de pe o tastatura (pentru ca sincer, cine este), Jocul va sprijini orice fel de controler puteti conecta la PC, inclusiv Xbox 360 controlerele ti oficial Mortal Kombat Editia Turneu lupta-stick              http://www.cheatmasters.com/blog/2013/07/08/mortal-kombat-komplete-edition-pc-review/                  



God of War III - PS3 Full Walkthrough Gameplay

Amplasat în domeniul mitologia greacă, God of War III pentru ultima oară pune Kratos în centrul carnagiului și distrugere el caută răzbunare împotriva zeilor care l-au trădat. Un joc single-player, acest capitol final permite jucătorilor să-și asume rolul climatic al războinicului ex Spartan, Kratos, în timp ce călca prin înălțimile intimidează Mt. Olympus și adâncurile întunecate ale iadului încă o dată să se răzbune pe cei care l-au trădat. Înarmați cu lame duble cu lant, Kratos trebuie să-și asume cele mai intunecate creaturi din mitologia lui în timp ce rezolvarea puzzle-uri complicate de-a lungul căutarea lui fără milă pentru a distruge Olympus.
Utilizand un nou motor de joc construit de la sol în sus și de stat-of-the-art tehnologii vizuale, echipa de dezvoltare din spatele God of War 3 au făcut progrese semnificative în a da jucătorilor simt realist de fapt, a fi pe câmpurile de luptă. Cu rezoluție de textura fiind de patru ori din God of War 2, God of War 3 va cuprinde personaje fluide, viață asemănătoare, precum și efecte de iluminat dinamic, un sistem robust de arme, și scenarii de schimbare a lumii, care va aduce cu adevărat realism inconfundabil la Kratos ' Quest fatidic. Jucătorii vor avea o șansă de a se alătura bătălii la scară mare, cu mai mulți dușmani pe ecran și să fie capabil să interacționeze cu niveluri ca niciodată înainte.


God Of War: Ascension - Final Boss + Ending

 Această pagină conține informații despre Bosses în God of War: Ascension. Luptele sef gigant sunt un semn distinctiv al God of War serii, și detalii cu privire la luptele sef ascensională sunt deja îndreptat spre unele bătălii majore cu zei greci.

Resident Evil 6 Final Boss and Ending: Ada Wong Campaign [HD]

Pentru alti fani ai seriei de film, ceea ce sunt gandurile tale si ce te astepti s-ar putea întâmpla la The Hives Am fost într-adevar asteapta cu nerabdare sa o revelatie de mare ca tachinat despre în lunile sumare RE Retribution înapoi, doar pentru a fi dezamagit de faptul ca nu a fost nimic socant care a fost dezvaluit. Am vazut deja ca Umbrella de testare a facilitati si capabilitati cu clonarea, astfel ca au avut multe clone Alice si orase simulate bine ... ea doar a fost o mare dezamagi pentru mine. Nu spun ca nu am bucura de film, dar eu trebuie sa convina complot a fost subtire si aproape nici unul existent. M-am bucurat relatia dintre Alice si Becky si caracterul Barry. Speram ca nu vor freca afara Becky asa cum au facut Angie, ca si cum nu ar fi existat. Exista un zvon ca filmul final va fi taiat în doua parti si daca e adevarat, mi-ar place pentru Nolan sau cine a facut The Avengers pentru a ajuta cu asta. S-ar putea preda Anderson un lucru sau doua pe dezvoltarea caracterului si arata-i ca el poate include mai multe caractere si scoate un film mare.Primul spectacol a izbucnit în urma cu procesul-verbal de stiri pe care Paul WS Anderson este confirmat pentru a directiona în prezent fara titlu Resident Evil 6 .De asemenea, ei confirma ca Milla Jovovich va reveni ca Alice în ultima transa a noului trilogia Anderson a început cu Resident Evil: Afterlife Anderson planuri pentru a începe tragere Resident Evil 6 in aceasta toamna. Screen Gems va tine cu modelul de eliberare de toamna si derula în teatre 12 septembrie 2014.Aceasta nu e tot ce este surprinzator faptul ca duo colaboreaza din nou ca Anderson a plecat anul trecut Resident Evil: Retribution deschis pentru o mare finala, care are loc la Casa Alba.       http://www.gamespot.com/videos/end-of-line-fight-Eo-resident-evil-6/2300-6397983/   

Top 10 Best Graphics in Video Games 2013 [1080p HD]

 Pari să stea pe partea PC - ul mai mult. Și totuși vorbești despre Next Gen. de multe ori. Cu Next Gen fiind consola , deoarece PC - ul se poate actualiza în orice moment. Asa ca vorbim de console sau PC - ul sau ambele? Pentru că asta pare toate PC - ul. În timp ce PC - ul va veni pe partea de sus , având în vedere ușurința înlocuirii pieselor la voință. Este , de asemenea , cu adevărat uimitor ce dezvoltatorii se pot face pe console dau hardware "fix" la , de asemenea , un astfel de cost redus redus cantitatea totală de produs în cumpărarea unei console. Poate un top video de 10 , care separă cele două platforme ar fi cool pentru a vedea.

TOP 15 UPCOMING GAMES 2013 - 2014!

 Cel mai recent TOP 15 VIITOARE JOCURI 2014-2015 Lista : https://www.youtube.com/watch?v=H5N0n9J_1-Y alerga prin a mea Top 15 viitoare Jocuri video pe PC / Xbox One / Playstation 4 / Xbox 360 și Playstation 3 pe parcursul anului viitor! Muzică " Aventurile de Lighthorse" de Ryan Taubert: http : //goo.gl/o1Mrd


Call of Duty: Ghosts GAMEPLAY! - 15+ Minutes Footage! - COD Ghost Offici...

 Chiar primul Call of Duty: STRIGOII gameplay-ul animație - manifestare off timp de 15 minute de campanie (single player) gameplay-ul. Primul nivel de joc este "No Mans Land" manifestare off câinele de companie "Riley". Cea de a doua misiune este sub apă și se numește "Into The Deep". Piesa de gameplay-ul final este o cinematică, care va fi prezentat la standul Infinity Ward E3 2013

Battlefield 4: Official 17 Minutes "Fishing in Baku" Gameplay Reveal

Battlefield 4 este cel mai recent first-person shooter de la Electronic Arts ", seria Battlefield . Dezvoltat de DICE , este setat pentru a elibera pe PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox 360 , Xbox One , si Microsoft Windows .


Setati sase ani de la predecesorul sau, în anul 2020, a controlls jucator "Recker", un membru al unei operatiuni speciale din SUA echipa "Tombstone". Povestea jocului incepe cu evacuarea de VIP-uri americane de la Shanghai si urmeaza echipa jucatorului - Tombstone echipa -. Cum se lupta sa gaseasca drumul sau de origine Electronic Arts au descriu Battlefield 4 ca un "blockbuster de actiune-definire gen realizate de momente care estompa linie între joc si glorie ".Tocmai am lansat noul nostru Battlefield 4 site-ul, ca parte a P-Statistici retelei. 

    http://www.digitaltrends.com/gaming/battlefield-4s-rescheduled-double-xp-event-premium-members-now-live/

Doar du-te pe site-ul web si introduceti numele dvs. de jucator în caseta de cautare. BF4Stats.com ofera o prezentare detaliata pentru player-ul BF4. Player-ul are acum o istorie de zi cu zi. Deci, daca joci în fiecare zi, puteti actualiza statisticile oricând si vom urmari statisticile pe fiecare zi jucat în istoria dumneavoastra. O alta caracteristica de mare sunt cele mai multe clasamente diferite. Te-ai clasat pe fiecare arma si fiecare vehicul, daca aveti mai mult de 100 de fraguri cu ea. Puteti crea, de asemenea, propriile clasamente, doar de conectare si faceti clic pe "Gestionati clasamente", în partea stânga. Pentru a obtine cele mai recente stiri despre BF4Stats.com 








              

Arma 3 - Launch Trailer

Gen (s) : Sim , Shooter 

Marea Britanie Data lansarii:O ianuarie 1970

SUA Data lansarii: O ianuarie 1970

UK Distribuitor : Bohemia Interactive 

US Distribuitor : Bohemia Interactive 

Producator : Bohemia Interactive 

Vârsta Nota : CERS în asteptare | PEGI asteptare

Bohemia de mult-asteptat follow-up la Arma 2 muta actiunea la viitorul apropiat, si setarea la insulele din Marea Egee de Stratis si Altis (redenumit de la Lemnos, în scopul de a se distanseze de reale insulele grecesti dupa arestarea a personalului Bohemia Martin Pezlar si Ivan Buchta privind taxele de spionaj). Este un cadru care acopera aproape 300 km2 de teren, si are peste 50 de sate cu cladiri care pot fi introduse (sau, în cazul în care va urasc usi cu o pasiune de foc, a distrus).


Cea mai buna parte, cu toate acestea, este sigur de a fi nou motor al jocului, care va face simulare militar glorios detaliata Bohemia, în si mai mare detaliu.ARMA 3 - cea mai recenta transa din seria de succes tactic mil-sim, ARMA, combina puterea de predecesorii sai, cu imbunatatiri radicale ale motorului. Arma 3 va oferi jucatorilor o experienta unica de orientate spre lupta sandbox gameplay stabilit în mediul cel mai detaliat si mai mare parte a seriei. Jucatorii vor lupta printr-o campanie orientata-poveste de a lua controlul de o multitudine de aeronave, vehicule si nave; de fotografiere nimic de la pistoale la arme sofisticate. 


Dupa ani de lupta intensa împotriva armatelor de Est, Europa a devenit The Last Stand pentru fortele NATO maltratate. Pe punctul de a fi condus în mare, de comanda a NATO se angajeaza într-o masura mai disperata. În speran?a de confiscarea ceea ce pare a fi un secret militar bine pazit, este lansat Operatiunea Magnitude. Un grup mic de Fortele Speciale si Cercetatorii sunt trimise la o insula mediteraneana adânc în spatele liniilor inamice. Cu toate acestea, misiunea este compromisa si grupul de lucru a distrus, lasând Cpt.. Scott Miller spalat pe tarm pe insula ostil. În efortul sau de a efectua misiunea, el se va confrunta cu pericolele de razboi modern, un mediu neiertator, si consecintele propriilor decizii ...            http://www.fpsgeneral.com/news/arma-3/20154-bohemia-interactive-unveils-stratis-island-in-arma       

luni, 16 decembrie 2013

Spin Master Entertainment

Spin Master Entertainment, în asociere cu Nickelodeon, lanseaza primul sau de proprietate intelectuala detinute exclusiv, Paw Patrol. Paw Patrol, bazat pe un concept de Keith Chapman, (Bob Builder) si cu animatie de la Guru Studio (Backyardigans si Justin Time), este setat la premiera luni doisprezece/08 pe Nickelodeon în SUA, urmat de premiera canadian pe TVO si retea de cunostinte pe 02 septembrie. Seria va incepe difuzarea pe canalele internationale Nickelodeon lui in toamna.Paw Patrol este un serial animat-CG joaca un pachet de sase catei eroice - Chase, Marshall, Rocky, Pietris, Zuma si Skye - care sunt conduse de un baiat în vârsta de 10 de ani, tech-savvy pe nume Ryder. Seria Curriculum-ul se axeaza pe cetatenie, aptitudinile sociale si de rezolvare a problemelor. Paw Patrol lucreaza împreuna pentru a proteja comunitatea Adventure Bay crede ca "Nu de locuri de munca este prea mare, nu pui este prea mic!""Cu noua noastra serie Paw Patrol, Spin Master Entertainment intra în spatiul prescolar într-un mare fel. Am pus împreuna ceea ce credem a fi cele mai stralucite minti creative în gradinita pentru a aduce pui noastre eroice si lumea de Adventure Bay la viata . "Jennifer Dodge, VP de Spin Master Entertainment si producator executiv al seriei continua cu:" Suntem extrem de încântati sa anunt am TVO si retea de cunostinte ca radiodifuzorii noastre în Canada, precum si parteneriatul de difuzare la nivel mondial cu Nickelodeon.                                          http://www.poptower.com/paw-patrol-picture-122538.htm







                                         

duminică, 15 decembrie 2013

Motanul încălţat

Când Shrek si-a închis pravalia, ne-am gândit cu totii ca primul personaj care merita un film propriu în care sa duca povestea unde vrea el, nu unde vrea capcaunul verde, ar fi magarul Donkey, ca la cât vorbeste ar putea primi linistit un serial de 20 de episoade numai ale lui.Acum, dupa ce am vazut prima aventura a lui Puss, nu mai stiu care-I preferatul meu. Acest Zorro cu blana portocalie m-a facut sa ma înec cu popcorn în vreo doua ocazii si sa memorez câteva replici pe care sa le folosesc în cercul meu de prieteni. Ce-i drept, n-am râs încontinuu, pentru ca actiunea tinde sa se împotmoleasca din când în când, dar au fost scene în care mi-am tinut respiratia ca sa ma pregatesc pentru poanta buna de la final.Am avut asteptari mari de la Puss, cum probabil ai si tu înca de pe vremea când facea ochii mari si stârnea aww-uri prelungite, si n-am fost dezamagit. Povestea boabelor de fasole magice, a vreascului care duce pâna la castelul din nori, a gâstei care face oua de aur, n-a fost decât un context în care pisoiul latin sa faca ce vrea el.                                    http://clonatotuldesprefilme.blogspot.ro/2011_06_01_archive.html















                                                     

Cum ar trebui sa-si petreaca un copil timpul liber?

Cum ar trebui sa-si petreaca un copil timpul liber? Daca ii intrebi pe parinti, vor spune ca micutul ar trebui sa citeasca, sa se joace afara sau sa participe la diferite cursuri optionale. Daca il intrebi insa pe copil, el va alege sa se joace la calculator sau sa se uite la desene animate.Psihologii spun ca un copil mai mic de 4 ani ar trebui sa stea la televizor cel mult 20 de minute, iar de calculator nici nu poate fi vorba. Copiii mai mari pot sta mai mult, dar maximum 2 ore, restul timpului trebuie sa se joace in aer liber, sa faca teme sau sa citeasca.Riscurile la care se expun micutii uitati cu ochii intr-un monitor sunt numeroase. In primul rand, pot sa apara probleme medicale: pozitia gresita la birou duce la deformarea coloanei vertebrale, vederea va avea de suferit, copilul va deveni sedentar si poate chiar obez, pentru ca va capata prostul obicei de a rontai pe canapea sau la birou, obicei pe care il preia de la adulti.

Si din punct de vedere psihologic micutul va avea de suferit. Copilul se va izola intr-o lume virtuala, se va inchide in el, nu va invata sa comunice cu altii, va deveni excesiv de timid sau agresiv, asemeni eroilor sai imaginari si va ajunge sa foloseasca un limbaj prescurtat, artificial si limitat. Reducand din timpul pentru alte activitati, va ajunge sa doarma mai putin si mai agitat si va incepe sa aiba rezultate slabe la scoala.            http://clubbambi.ro/?paged=2