4shared.com - Free file sharing and storage

duminică, 26 februarie 2017

Colectia Kantai (anime)

COLECTIA Kantai ( japoneza : 艦隊これくしょんHepburn : Kantai Korekushon, Cca Tradus "COLECTIA Flota", ca subintitulata "Fleet Girls COLECTIA")         , Sub - cunoscut numele  de KanColle ( 艦これKanKore )     Pentru afluență, Este ONU 2015 japonez Televiziune  anime  seria de creată  diomedea, pe bazat  Jocul cu ACELASI nume  de  Jocuri Kadokawa.Seria Fost 2013 anunțată version septembrie sI difuzat 12 episoade pe  Tokyo MX  si  KBS  , mai tarziu la IAR Alte Posturi Televiziune, 8 ianuarie 26 martie 2015 Între IS.

  ONU film de animație, denumirea  KanColle: The Movie劇場版艦これGekijō-ban KanKore), Fost lansat pe 26 noiembrie 2016.
 Seria Caracteristici Fubuki Cà principal personaj, cu Soacra pe punctul ei bazata de Vedere.INTR - O lume version îngrijire omenirea se confruntă cu amenințarea flotei abisală, îngrijire un marea preluat, Fetele ale Speciale Omului îngrijire weaponized don costumele ȘI posedă Spiritul Vaselor istorice maritime, sub - cunoscute numele de kanmusu  ( 艦娘, Literalmente "fete Flota" Sau "NAVA fete") Sunt singurele capabile cerule contracararea. Kanmusu TRAIESC INTR Împreună - o Navala Bază, Unde İȘİ Petrec de zi cu viața zi cca SE pentru Lupta antrenează.               

Fubuki la Baza Navala Ajunge, Unde se întâlnește cu fete Alte, îngrijire se vor Lupta version Cele DIN URMA alături.  Principal În ciuda lipsei de de Formare Lupta adecvată, ea se Intr - un Recomanda Torpedo escadrila de Treia Amiral, Si se gaseste Repede sortied version Lupta.  Dupa ce un Salvat de Akagi Fost Intr-o Situație periculoasa, Fubuki se Faca ei străduiește Să cel mai bun pentru a se Antrena, cu un Speranþa de fi in DIN URMA Capabil Cele Să de Akagi Lupte alături.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru cei cu pasiune pentru desene si jocuri.