4shared.com - Free file sharing and storage

sâmbătă, 1 aprilie 2017

Trainz a fost lansat din nou în anul 2001

            http://www.simulatorcentral.com/index.php/ship-simulator-extremes.html?utm_source=Newsletter+Subscription&utm_campaign=f6840fc085-Trainz_Newslet

Trainz a fost lansat din nou în anul 2001 , cu sloganul „Virtual Trenuri pe PC“. Pentru a sărbători a 15 -a aniversare a Trainz, suntem Reexaminând conceptul de Trenuri și ce înseamnă acest lucru în mediul „virtual“ de pe PC - ul sau Mac.
ter30th_May5_30_2014&utm_medium=email&utm_term=0_463d5db52a-f6840fc085-92024901&mc_cid=f6840fc085&mc_eid=e5cef10d02              

duminică, 26 februarie 2017

[ Kaedekiba ] ușa de fascinație

 Nu prea multe de spus-INTR Adevăr. UN PRIETEN site-ul Recomanda ul, pentru fan , imi place CĂ-Fictiuni ȘI le place sa sistemul IMI Scrie. Loc sa imi place si citesc asa Scriu , bro nu fi prea SOCAT DACA pe există Sală de îngrijire Cărți unele mentionate Nu este sa fi Posibil sus de auzit de mină din ViitorPlus Către.

                     http://tvtropes.org/pmwiki/posts.php?discussion=13955282570a87068500&page=848                    


Colectia Kantai (anime)

COLECTIA Kantai ( japoneza : 艦隊これくしょんHepburn : Kantai Korekushon, Cca Tradus "COLECTIA Flota", ca subintitulata "Fleet Girls COLECTIA")         , Sub - cunoscut numele  de KanColle ( 艦これKanKore )     Pentru afluență, Este ONU 2015 japonez Televiziune  anime  seria de creată  diomedea, pe bazat  Jocul cu ACELASI nume  de  Jocuri Kadokawa.Seria Fost 2013 anunțată version septembrie sI difuzat 12 episoade pe  Tokyo MX  si  KBS  , mai tarziu la IAR Alte Posturi Televiziune, 8 ianuarie 26 martie 2015 Între IS.

  ONU film de animație, denumirea  KanColle: The Movie劇場版艦これGekijō-ban KanKore), Fost lansat pe 26 noiembrie 2016.
 Seria Caracteristici Fubuki Cà principal personaj, cu Soacra pe punctul ei bazata de Vedere.INTR - O lume version îngrijire omenirea se confruntă cu amenințarea flotei abisală, îngrijire un marea preluat, Fetele ale Speciale Omului îngrijire weaponized don costumele ȘI posedă Spiritul Vaselor istorice maritime, sub - cunoscute numele de kanmusu  ( 艦娘, Literalmente "fete Flota" Sau "NAVA fete") Sunt singurele capabile cerule contracararea. Kanmusu TRAIESC INTR Împreună - o Navala Bază, Unde İȘİ Petrec de zi cu viața zi cca SE pentru Lupta antrenează.               

Fubuki la Baza Navala Ajunge, Unde se întâlnește cu fete Alte, îngrijire se vor Lupta version Cele DIN URMA alături.  Principal În ciuda lipsei de de Formare Lupta adecvată, ea se Intr - un Recomanda Torpedo escadrila de Treia Amiral, Si se gaseste Repede sortied version Lupta.  Dupa ce un Salvat de Akagi Fost Intr-o Situație periculoasa, Fubuki se Faca ei străduiește Să cel mai bun pentru a se Antrena, cu un Speranþa de fi in DIN URMA Capabil Cele Să de Akagi Lupte alături.

sâmbătă, 25 februarie 2017

Asuka : erotic Cronica desene animate

 Asuka a deschis ușa și duce Michael în camera ei și a lovit ușor pe lumina deasupra capului. Ea a folosit un marker pentru a colora lumina violet , astfel încât să scăldate jumătate ei din cameră într - o lumină purpurie slabă. Combinat cu lumina dată afara de lumina ei de lavă, partea ei de camera a fost vizibilă, dar a avut o lumină întunecată încă sălbatic să - l. Asuka a plăcut acest efect luminos ciudat , pentru că afăcut - o simt ca ea a fost într -o altă lume. 

Michael se așeză pe patul lui Asuka încet cu un geamăt. Ea știa că el trebuia să fie într - o cantitate de durere. Spatele lui a luat o lovitură destul de greu când a căzut de pe copac. Ea a simțit un pic responsabil având în vedere că el a căzut încercând să o ajute. "Eşti în regulă?" întrebă ea în timp ce mesteca buza în îngrijorare. 

"Da, mândria mea a avut cel mai rău" , a spus el cu o încruntare " , am face tot drumul la început doar să cadă cinci picioare de la sol , pe drumul meu în jos , atunci când acea ramură al naibii de rupt." 

Ea a dat o tresărire de simpatie. Pălăria ei au fost cu sufletul la gură în copac mai devreme în acea zi , atunci când ea a fost la partea de sus a bibliotecii. În timp ce ei au fost pe drumul de intoarcere din filmele ea a arătat - l la el. Ea nu a crezut că va merge în sus copac pentru pălăria ei, dar el a urcat tot drumul spre partea de sus a arborelui de treizeci de picioare. El a făcut - o până la partea de sus și a trebuit să admită că a fost impresionat de cât de repede a urcat pe ea. Din păcate pe drum în jos ultimul aspect a fost în picioare pe înainte de a sări în jos a rupt sub greutatea lui. Ea a crezut sigur că va avea nevoie de un doctor, dar sa întors în picioare și întinse pălăria pentru ea. 

                https://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Leg%C4%83turi_interlingve/Resurse/Articole_f%C4%83r%C4%83_pereche               

AIF singur

 Cantitatea de aur în lume pare imensă, dar în realitate nu este chiar atît de mare. Dacă tot aurul produs pînă în prezent ar fi adunat la un loc şi topit într-un singur cub, fiecare latură ar avea 20 de metri, relatează BBC, citînd o declaraţie a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume Warren Buffett.
În privinţa aurului, investitorii recurg în mod frecvent la datele companiei media Thomson Reuters GFMS, în conformitate cu care valoarea rezervelor de aur din lume se ridică în prezent la 171.300 tone. Această cantitate este echivalentă cu un cub avînd laturile cu dimensiunea de 20,7 metri. 
 Cu toate acestea, nu toată lumea este de acord cu acest punct de vedere. Alte surse estimează cantitatea de aur pe glob între 155.200 de tone şi 2,5 milioane de tone. Această ultimă cifră depăşeşte de 16 ori datele GFMS şi are în vedere un cub de pînă în 50 de metri. 

Dacă o astfel de cantitate de aur ar fi aşternută pe pămînt, ea ar ocupa întreg terenul central (de tenis) de la Wimbledon, iar înălţimea unui astfel de 'lingou' ar fi de 143 de metri. 

De ce diferă cifrele atît de mult? În parte, acest lucru se datorează faptului că aurul se extrage de peste 6.000 de ani, potrivit BBC. În opinia GFMS, pînă în anul 1492, cantitatea totală de aur produsă a fost de 12.700 de tone, însă unii experţi consideră această cifră mult exagerată. După cum explică expertul american James Turk, tehnologiile care existau la momentul respectiv permiteau extragerea doar a 297 de tone de aur. Cantitatea de aur extrasă în zilele noastre nu depăşeşte, conform acestuia, 155.200 de tone, adică de 10% mai puţin decît cifrele menţionate în raportul Thomson Reuters GFMS. Poate părea o diferenţă mică, însă exprimată în bani aceasta depăşeşte 950 miliarde de dolari. 

În opinia altor analişti, cantitatea de aur în lume este mult mai mare, din cauza faptului că unele ţări preferă să nu dezvăluie cantitatea de metal preţios dobîndit, iar în unele state mineritul ilegal de aur este în plină ascensiune.

Bidimensional fusta

Ne-a venit controlul de medicina muncii. E o formalitate seacă, anuală. Nu știu dacă ați văzut Requiem for a Dream. E o scenă în care deținuții sunt examinați medical cam așa ”Can you see me ? Can you hear me ? To work.” Ei, nici chiar așa dar cam pe-acolo e și la noi. Tensiune, coloană, ochi, aveți vreo bubă de declarat, nu, bine, semnați, treceți

                http://www.udeu.net/una-casa-de-fusta/           


înapoi la muncă, că banii de pomeni electorale nu...

Plante de gradina Cumparare vs Zombies de război săpat pentru Xbox ONE

              http://
www.playwares.com/xe/38321674            

luni, 13 februarie 2017

Khumba(December 2013) – DVD – Full Length Movie.rar. Torrentz.sx - my favorite torrents search engine.

Cele mai bune 10 Xbox One accesorii 2017

                      http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://



www.onenewspage.co.uk/topic/Xbox_One.htm                     

mascaras venecianas make up


                         http://listado.mercadolibre.com.mx/makeup/mascaras-venecianas-originales                      


                       https://www.facebook.com/FlorenciaRetamozaMakeUp/photos/pb.578216188931328.-2207520000.1475183349./1057603054325970/?type=3&theater                     


Mass Effect 3 - lesbiene scena de sex duș

Când ne - am întâlnit cu Mass Effect producător executiv Casey Hudson , ieri, l - am întrebat de ce au adăugat această opțiune la joc, iar răspunsul lui a fost destul de elocvent:
Ca mediu se dezvoltă, vă fel de a descoperi perspective diferite pe care le au oamenii. Nu a fost o problemă dacă


te duci înapoi la jocuri , cum ar fi Poarta lui Baldur . Toate personajele erau mici sprite care se mișcă în jurul valorii. Îmi amintesc că tocmai a fost uimit că am putea face o plimbare de caractere pe ecran, leagăn o sabie, și alte chestii de genul asta.
Dar lucrurile evoluează lin, iar la un moment dat, îți dai seama că trebuie să schimbați modul în care faci lucruri. Cu Mass Effect , am început cu ideea am avut anterior, care este [că] vom construi ceea ce player -ul este capabil să facă. Poți fi acest personaj, dar nu e doar caracterul iti da. Este un personaj pe care proiectezi modul în care au de gând să se uite, și vei avea o mulțime de control asupra cine esti. Apoi vom adăuga că vei avea o poveste de dragoste. Așa că, vom da acest caracter romantismul lui. Vom adăuga că poate fi un gen diferit, astfel încât să puteți fi o femeie Comandor Shepard, și vom avea o poveste de dragoste pentru asta. Pe măsură ce adăugăm lucruri în simulare, începe să devină o simulare mai mult și mai completă.

Un joc frumos de strategie online pe google

 într-o comunitate de gameri minunată, unde vei putea să-ți împărtășești idealurile în materie de gaming și să interacționezi cu jocurile tale favorite. Intră în contul tău și începe să urmărești jocuri, să adaugi produse la dorințe, să comentezi sau să contribui, să reacționezi și să evaluezi orice joc.

                          http://wartune.wikia.com/wiki/Knight                      

                       https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kabam.wartune.android&hl=ro                      

                            http://joci-online.blogspot.ro/2013/03/wartune-online.html                       

                         http://store.steampowered.com/app/451230/?l=romanian                          


marți, 7 februarie 2017

Programe pentru desene pe calculator

                                              http://kancolle.illusts.net/archives/91                                                    

                        https://www.programe.gratis/program-de-desenat-pe-calculator-gratuit/516/                     


nude body fake: Hot Asian Cosplay Girls



fals Corpul Nud: asiatice Hot Cosplay Girls : asiatice Hot Girls Cosplay        http://clubedabesteira.blogspot.ro/2010/11/hot-asian-cosplay-girls.html?zx=e11e2e48c4285e7a                                                                                      

Paperkraft.net - Free Papercraft, Paper Model, & Papertoy: Sharpedo Paper Model

Paperkraft.net - Free Papercraft, hartie Model, si Papertoy: Sharpedo de Hartie Model : Pokemon Sharpedo Papercraft creat de javierini.
 Acest lucru agresiv Pokémon trăiește în zone precum mările mici și recifurile de corali și, uneori, se infiltrează în râuri, în care viața lui prevolución. Există povești de pescari care spun un Sharpedo distrus barca lui. Mărturia posibil, deoarece acestea au fost Sharpedo în orașele de coastă izvoare de nave și bărci mici distrugeau.


Sharpedo aspectul fizic este acela al unui rechin cu caracteristici sunfish. Asta este, nu are un corp în formă de ax, dar este extrem de hidrodinamică, deoarece nu numai că are ghiarele dar, de asemenea, are clapele laterale puternice, adăugând că pielea ta este ca șmirghel, care vă ajută să rupe frecarea cu apă. Interesant, Prevo lui este ca un pește piranha, de apă dulce, în timp ce el arata ca un rechin, un pește de apă sărată, cu toate acestea, Bull Shark poate intra în râuri, poate, de asemenea, Sharpedo. Spre deosebire de Sharpedo rechini nu au 3, dar 2 dungi pe branhiile lor.