4shared.com - Free file sharing and storage

vineri, 21 februarie 2014

Build The Spitfire

The Official Star Wars Fact File - The Dark Side

LEGO Star WarsVEpisodeⅥ Luke Skywalker vs Darth Vader


Puteti vedea detaliile subiectului pentru a citi detaliile Speram ca am introdus  fie un serviciu unic cât și puteți profita de o comandă rapidă pe link - urile dvs. următoare Nod.One sau înregistrarea în profitabilitatea rețeleipentru a promova link - ul www.nod.one

LEGO Star WarsVEpisodeⅥ Luke Skywalker vs Darth Vader


Privind pentru a învăța căile partea de cărămidă a Forței? DK Publishing este stăpânul tău acum.
StarWars.com este incantata sa descopere  LEGO Star Wars: Cronicile Force , o in profunzime, companion umplut foto pentru LEGO Star Wars , care vin în iunie de la DK. Scris de veteran Star Wars autori Adam Bray și Cole Horton, noul tom cuprinde intreaga saga, oferind informații detaliate cu privire la cele mai recente seturi și minifigures de LEGO Star Wars galaxie - și vine cu o minifigura exclusivă a propriei sale. Faceți cunoștință cu "Brute Unkar lui," unul dintre huligani gunoi comerciant Unkar Plutt lui din Star Wars: Forța Trezește , disponibilă numai cu  LEGO Star Wars: Cronicile Forței . Ia - o scurtă incursiune la coperta cărții și la ( cu siguranta-un-prost-tip-cu-care-față) Brute Unkar în galeria de mai jos!

The Official Star Wars Fact File video

 The Star Wars Oficial Dosar a fost o serie de reviste publicate saptamanal de De Agostini din parte 2002 pentru a perioada 2005 , constând din 140probleme în total. A fost o arhivă a documentelor colate din toate aspectele legate de Star Wars Saga, inclusiv informații din filmele (excluzând Revenge of the Sith ), diverse romane, benzi desenate, jocuri video, și Noua Ordine Jedi . Aceastafurnizatasemeneaunele toate noi ilustrații. Panaprezent, aceasta este cea mai cuprinzătoare înregistrare publicată a Star Wars galaxie în existență.

FERMA MEA DE ANIMALE

FERMA MEA DE ANIMALE            http://www.myanimalfarm.co.uk/media/18133/boost-for-web-download_v3.pdf
                                          

luni, 17 februarie 2014

Ali-A THE ASSASSIN! - Assassin's Creed 4: Black Flag LIVE w/ Ali-A!

"MY FIRST GAME!" - TITANFALL Beta LIVE w/ Ali-A! #1! - (Titanfall Multip...

Call of Duty: Ghost EXTINCTION "NIGHTFALL" Gameplay! - NEW Venom-X! - (C...

Titanfall | Hardpoint Domination Gameplay on Fracture | by MXE

 Titanfall este un multiplayer first-person shooter joc video dezvoltat de Respawn Entertainment și publicat de Electronic Arts . Acestafost lansat pentru Microsoft Windows și Xbox One , pe 11 martie 2014; un Xbox 360 versiune portat de Jocuri Bluepoint a fost lansat8 aprilie 2014. Joculfost extremanticipat ca titluldebutla dezvoltatori anteriorspatelesucces Call of Duty franciza .
 În Titanfall , jucătorii de control "piloți" și lor mech de titani, în stil și lupta în meciuri-șase pe șase colonii stabilite în spațiu cosmic sfâșiat de război. Jocul este optimizat pentru o acțiune în ritm rapid, continuu, ajutat de rulează pe perete abilitățile și populațiile de soldați controlate de calculator . Până la 50 de caractere pot fi active într - un singur joc, iar activitatea non-player este descărcat la Microsoft cloud computing servicii pentru a optimiza performanțele grafice locale. Echipa de dezvoltare a jocului a început să lucreze la titlu în 2011, iar conceptul lor Titan a crescut de la un costum de dimensiuni umane într - un tanc de lupta exoschelet . Echipa a căutat să aducă " la scară, verticalitate și poveste" genului multiplayer prin elemente rezervate în mod tradițional pentru campaniile single-player. Proiectul a 65 de persoane s- au inspirat de la Blade Runner , Star Wars , Abrams Battle Tank , și Masamune Shirow de Ghost in the Shell .

          http://antidiary.com/video/watch/vid47J04IRXPoGlbdE  

joi, 6 februarie 2014

Machiajul, ce magie…









 Machiajul, ce magie… Multumita lui, o sumedenie de zile din viata noastra sunt salvate… macar ca imagine, daca nu ca stare de spirit. Machiajul este armura noastra, a femeilor. El e doar un argument in lupta noastra cotidiana.

Am vazut de cateva zile o prezenta feminina tare ciudata. E un machiaj halucinant, care ma duce cu gandul la desenele animate japoneze sau la perfectiunea, totusi de plastic, a papusii Barbie. Nu cred in acest gen de frumusete a Anastasiei. Mi se pare mai atragator cand micile noastre imperfectiuni ne accentueaza farmecul. Stiu femei departe de acest desen de papusa vie si pe care barbatii le divinizeaza.    http://anti-plicti.blogspot.ro/2010/10/machiaj-miracole-ale-machiajului-poze.html                            


Un joc de strategie-WARTUNE descriere

Un joc frumos pe internet       http://wartune.r2games.com/game/play/?server=3334


Fii un erou cu puteri speciale și croiește-ți drumul prin această fantastică aventură! Luptă împotriva creaturilor malefice, colectează arme noi și încearcă să îți dezvolți aptitudinile. Vei reuși să îndeplinești cu succes toate misiunile?



Jocul Wartune este o strategie MMORPG-ul gratuit si combina elemente de role-playing și strategia socială ușor.
Cavalerii sunt atacatorii fizice, și tind să aibă mai mult de apărare fizică decât apărarea magică. Exceleaza la durată atac inamic, și au mai multe moduri de a face atacuri inamice mai puțin eficiente. Cavalerii se bazează în primul rând pe apărare fizice și HP .
Statistici de pornire:
  • 5 Putere
  • 1 Armor
  • 1 Intellect
  • 5 anduranță
  • 100 Charisma
Statistici dobândite pe levelup:
  • +2 Putere
  • +1 Armor
  • 2 anduranță
  • 10 Charisma
Prejudiciul tratat nu pare a fi un fix 400 daune, ci mai degrabă un număr aleator aproape 400 daune (cum ar fi 360 sau 440). Acest prejudiciu ar ignora atac și de apărare scoruri, dar poate înscrie hit-uri critice.

                         https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=romanian&id=603175579