4shared.com - Free file sharing and storage

duminică, 13 iulie 2014

艦 これ 加賀-Kaga (Fleet Collection)

                                                         http://anime.joyreactor.cc/tag/kaga
                       https://www.google.ro/search?tbs=simg:CAESigEahwELELCMpwgaPAo6CAISFI8X6xDWFaYW5BGkFuoQ1BWQF64eGiD3X55J2eZLAIOObf7QFSxAFE6M5irSWRBLK7EJ3EZX0wwLEI6u_1ggaCgoICAESBJcK1p4MCxCd7cEJGiYKBwoFYW5pbWUKCQoHY2FydG9vbgoHCgVtYW5nYQoHCgVub2lyZQw&q=%E8%89%A6+%E3%81%93%E3%82%8C+%E5%8A%A0%E8%B3%80&tbm=isch&sa = X & ei = 4crCU5iKDoGF4gThloDIDA & ved = 0CB4Qsw4 & BIW = 1366 & bih = 610                     

I, Kaga un Fost construit cca opt - optzeci ȘI un Flota NAVA Treia. 
Exista, de asemenea, o de o glumă de varietate Soarta, pe o URMA DIN Cele Fost operator de cca onu finalizat de transport de mare capacitate de aeronave. 
Cu Akagi Soacra Împreună, la prima escadrila de de Aviație slavă, pentru responsabil vânzare Nava amiral.

                  http://wikiwiki.jp/kancolle/?%B2%C3%B2%EC                     




                                                  

vineri, 23 mai 2014

destiny ps4

PlayStation 4 este pe cale de a experimenta primul său vreodată de vară, și este de planificare pentru a face acest lucru în stil.

Vara 2014 se datorează fie rampa de lansare pentru o listă lungă de minunat jocuri PS4, dar șase dintre ele, în special atras atenția. Unii vin oferind numele de francize familiare, în timp ce altele sunt de planificare pentru a aduce ceva nou pe scena. Toate acestea, deși, promit lucruri mari.

Deci, dacă sunteți de planificare o vară de jocuri de noroc (ca și noi), verifica aceste titluri afară, și marca calendarele în consecință.             http://www.videogamer.com/ps4/destiny/news/destiny_beta_landing_on_ps4_ps3_xbox_one_and_xbox_360_in_early_2014_2.html










           

luni, 5 mai 2014

Neue Orte, neue Gefechte - The Last of Us Reclaimed Territories (PS3, En...

 Pe partea de single-player, acesta adaugă noul nivel de dificultate, Grounded Mode. "Modul Grounded este" cea mai grea provocare pe care o să se confrunte vreodată în timp ce încerca să finalizeze campania single-player a ultimului dintre noi ", a declarat Naughty Dog comunitate strateg Eric Monacelli pe PlayStation Blog." AI-ul este implacabil, inteligent, și brutală, și supraviețuirea va fi aproape imposibil. "Modul Grounded Încheiat 'ar putea fi una dintre cele mai dificile Trofeelor ​​vei câștiga vreodată."

joi, 6 martie 2014

Back to the Future: Behind The Scenes - Special Surprise Voice Joins the...

 Jocul este de divizare în cinci episoade disponibile pe platforme de jocuri multiple, primul episod lansat pentru Microsoft Windows și OS X pe data de 22 decembrie 2010. PlayStation 3 și iOS versiunile de urmat în februarie 2011. Episoade 2 pana la 5 au fost eliberate în cursul lunii februarie pentru a iunie 2011, cu ultimul episod lansat la data de 23 iunie 2011. Telltale a publicat seria de vânzare cu amănuntul ca produse pentru PlayStation 3 și Wii console pentru America deNord.Deep Silver a publicat versiunile de vânzare cu amănuntul PlayStation 3 și Wii pentru Europa pe data de 4 mai 2012. Pentru a comemora a 30 -a aniversare a filmului, Telltale Games a lansat jocul pe PlayStation 4 , Xbox 360 șiXbox One la data de 13 octombrie 2015. porturi de lucru facilitate actualizate voce de Tom Wilson , care a jucat Biff Tannen în filmele (Biff a fost exprimată de către Kid Dincolo în versiunea originală)

                    http://backtothefuture.wikia.com/wiki/File:Back_to_the_Future_Behind_The_Scenes_-_Special_Surprise_Voice_Joins_the_Cast!                  

Official Call of Duty®: Black Ops 2 Personalization Packs Trailer #4

vineri, 21 februarie 2014

Build The Spitfire

The Official Star Wars Fact File - The Dark Side

LEGO Star WarsVEpisodeⅥ Luke Skywalker vs Darth Vader


Puteti vedea detaliile subiectului pentru a citi detaliile Speram ca am introdus  fie un serviciu unic cât și puteți profita de o comandă rapidă pe link - urile dvs. următoare Nod.One sau înregistrarea în profitabilitatea rețeleipentru a promova link - ul www.nod.one

LEGO Star WarsVEpisodeⅥ Luke Skywalker vs Darth Vader


Privind pentru a învăța căile partea de cărămidă a Forței? DK Publishing este stăpânul tău acum.
StarWars.com este incantata sa descopere  LEGO Star Wars: Cronicile Force , o in profunzime, companion umplut foto pentru LEGO Star Wars , care vin în iunie de la DK. Scris de veteran Star Wars autori Adam Bray și Cole Horton, noul tom cuprinde intreaga saga, oferind informații detaliate cu privire la cele mai recente seturi și minifigures de LEGO Star Wars galaxie - și vine cu o minifigura exclusivă a propriei sale. Faceți cunoștință cu "Brute Unkar lui," unul dintre huligani gunoi comerciant Unkar Plutt lui din Star Wars: Forța Trezește , disponibilă numai cu  LEGO Star Wars: Cronicile Forței . Ia - o scurtă incursiune la coperta cărții și la ( cu siguranta-un-prost-tip-cu-care-față) Brute Unkar în galeria de mai jos!

The Official Star Wars Fact File video

 The Star Wars Oficial Dosar a fost o serie de reviste publicate saptamanal de De Agostini din parte 2002 pentru a perioada 2005 , constând din 140probleme în total. A fost o arhivă a documentelor colate din toate aspectele legate de Star Wars Saga, inclusiv informații din filmele (excluzând Revenge of the Sith ), diverse romane, benzi desenate, jocuri video, și Noua Ordine Jedi . Aceastafurnizatasemeneaunele toate noi ilustrații. Panaprezent, aceasta este cea mai cuprinzătoare înregistrare publicată a Star Wars galaxie în existență.

FERMA MEA DE ANIMALE

FERMA MEA DE ANIMALE            http://www.myanimalfarm.co.uk/media/18133/boost-for-web-download_v3.pdf
                                          

luni, 17 februarie 2014

Ali-A THE ASSASSIN! - Assassin's Creed 4: Black Flag LIVE w/ Ali-A!

"MY FIRST GAME!" - TITANFALL Beta LIVE w/ Ali-A! #1! - (Titanfall Multip...

Call of Duty: Ghost EXTINCTION "NIGHTFALL" Gameplay! - NEW Venom-X! - (C...

Titanfall | Hardpoint Domination Gameplay on Fracture | by MXE

 Titanfall este un multiplayer first-person shooter joc video dezvoltat de Respawn Entertainment și publicat de Electronic Arts . Acestafost lansat pentru Microsoft Windows și Xbox One , pe 11 martie 2014; un Xbox 360 versiune portat de Jocuri Bluepoint a fost lansat8 aprilie 2014. Joculfost extremanticipat ca titluldebutla dezvoltatori anteriorspatelesucces Call of Duty franciza .
 În Titanfall , jucătorii de control "piloți" și lor mech de titani, în stil și lupta în meciuri-șase pe șase colonii stabilite în spațiu cosmic sfâșiat de război. Jocul este optimizat pentru o acțiune în ritm rapid, continuu, ajutat de rulează pe perete abilitățile și populațiile de soldați controlate de calculator . Până la 50 de caractere pot fi active într - un singur joc, iar activitatea non-player este descărcat la Microsoft cloud computing servicii pentru a optimiza performanțele grafice locale. Echipa de dezvoltare a jocului a început să lucreze la titlu în 2011, iar conceptul lor Titan a crescut de la un costum de dimensiuni umane într - un tanc de lupta exoschelet . Echipa a căutat să aducă " la scară, verticalitate și poveste" genului multiplayer prin elemente rezervate în mod tradițional pentru campaniile single-player. Proiectul a 65 de persoane s- au inspirat de la Blade Runner , Star Wars , Abrams Battle Tank , și Masamune Shirow de Ghost in the Shell .

          http://antidiary.com/video/watch/vid47J04IRXPoGlbdE  

joi, 6 februarie 2014

Machiajul, ce magie…









 Machiajul, ce magie… Multumita lui, o sumedenie de zile din viata noastra sunt salvate… macar ca imagine, daca nu ca stare de spirit. Machiajul este armura noastra, a femeilor. El e doar un argument in lupta noastra cotidiana.

Am vazut de cateva zile o prezenta feminina tare ciudata. E un machiaj halucinant, care ma duce cu gandul la desenele animate japoneze sau la perfectiunea, totusi de plastic, a papusii Barbie. Nu cred in acest gen de frumusete a Anastasiei. Mi se pare mai atragator cand micile noastre imperfectiuni ne accentueaza farmecul. Stiu femei departe de acest desen de papusa vie si pe care barbatii le divinizeaza.    http://anti-plicti.blogspot.ro/2010/10/machiaj-miracole-ale-machiajului-poze.html                            


Un joc de strategie-WARTUNE descriere

Un joc frumos pe internet       http://wartune.r2games.com/game/play/?server=3334


Fii un erou cu puteri speciale și croiește-ți drumul prin această fantastică aventură! Luptă împotriva creaturilor malefice, colectează arme noi și încearcă să îți dezvolți aptitudinile. Vei reuși să îndeplinești cu succes toate misiunile?



Jocul Wartune este o strategie MMORPG-ul gratuit si combina elemente de role-playing și strategia socială ușor.
Cavalerii sunt atacatorii fizice, și tind să aibă mai mult de apărare fizică decât apărarea magică. Exceleaza la durată atac inamic, și au mai multe moduri de a face atacuri inamice mai puțin eficiente. Cavalerii se bazează în primul rând pe apărare fizice și HP .
Statistici de pornire:
  • 5 Putere
  • 1 Armor
  • 1 Intellect
  • 5 anduranță
  • 100 Charisma
Statistici dobândite pe levelup:
  • +2 Putere
  • +1 Armor
  • 2 anduranță
  • 10 Charisma
Prejudiciul tratat nu pare a fi un fix 400 daune, ci mai degrabă un număr aleator aproape 400 daune (cum ar fi 360 sau 440). Acest prejudiciu ar ignora atac și de apărare scoruri, dar poate înscrie hit-uri critice.

                         https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=romanian&id=603175579                                             

vineri, 17 ianuarie 2014

FIFA 14 I INSANE 40K SQUAD BUILDER! FT. M'lapa, Riascos, Leitner, Maxim ...

               http://yougamers.co/video.html#!s=fifa&i=qEBPCjkZWcg           

Call of Duty Ghosts I Second K.E.M STRIKE!

 KEM (K inetic E nergy M issile ) Strike este un 25  Pointstreak (24 cu hardline) , care apare în Call of Duty: fantome . Similar cu tactice Nuke și Moabul de  la Modern Warfare 2 și 3 ,  respectiv, odată ce este numit în, zece secunde temporizator începe și la atingerea la zero, o scurtă scenă în slow-motion va avea loc și - l va ucide pe toți jucătorii inamice simultan , precum și schimbarea terenului și dispunerea de StrikeZone  și de aprindere și de a face cădere liberă întuneric și plin de praf. KEM Strike lasă , deasemenea , un EMP  efect ulterior, similar cu ceea ce face killstreaks Moabul inutile timp de 60 de secunde, și oferă echipei dublu XP utilizatorului pentru restul jocului. Pointstreaks inamice care sunt prezente pe hartă vor fi distruse, inclusiv Odin , Loki , pachetul

luni, 13 ianuarie 2014

Jocuri pe internet prezentari

A trecut ceva vreme de când am vizitat acest coltisor ultima data. Desi îmi propun de fiecare data sa revin mai des, în scurtele clipe pe care le am libere la somnul de amiaza al lui A., sau seara dupa ce totul se linisteste în casa, ma învinge egoismul si uneori comoditatea. Prefer sa citesc eu blogurile altora, cartile, articolele care asteapta de mult, ca sa nu mai spun de pregatirea scolii de acasa [revin la acest concept], decât sa încerc sa dau mai departe din experientele mele asa cum mi-am propus de multe ori.Pe lânga toate astea [si multe altele ce umplu timpul unei mamici acasa] am intrat într-un concurs / provocare de învatare a unei carti din Biblie si cu toata programarea atenta ce mi-am facut-o, natura mea competitiva ma îndeamna mereu sa o iau înainte. [PS. Dragilor, abia astept concursul! :D].Introducerea & scuzele fiind zise sar direct în mijlocul subiectului. Prima data când am auzit [citit] termenul "scoala de acasa" a fost în zilele lungi si friguroase din iarna aceasta, când ne prea având ce face pe afara si cu o fetita de un an si trei luni, prea plina de viata si de curiozitate pentru firea mea vegetativ/meditativa am început sa caut ajutor pe internet: idei de activitati si jocuri ce se pot face cu copii de un an. Asa am ajuns sa gasesc o minunatie de bloguri de mamici cu delicioase idei de jocuri si jucarii facute acasa, educatia copilului si chiar organizarea casei.Chiar daca la început m-am simtit coplesita si chiar necajita în fata multitudinilor de idei, creativitate si harnicie a altor mamici cu copilasi lor, alegându-mi câteva bloguri preferate si sortând informatiile pe vârste mi-am dat seama ca multe le faceam si eu cu A. chiar daca nu atât de organizat si specific.                         http://jogos.uol.com.br/




                                                                                               

marți, 7 ianuarie 2014

Oferta de desene animate de afaceri gratuit.



Oferta de desene animate de afaceri gratuit. 

Saptamâna începe luni 06 ianuarie 2014

Va rugam sa ne e-mail pentru a solicita desene animate. 

Rezolutia este de 300dpi si în format JPEG. 

Dimensiunea de desene animate este 12cms x 9.5cms (5 "x 4"), aproximativ. 

desen animat de afaceri poate fi folosit pentru orice scop.      http://www.businesscartoons.co.uk/shop/index.php?act=viewDoc&docId=10